dinsdag 5 juni 2012

Biblionrecensie Familiegeheimen

Het blijft altijd weer spannend, het wachten op de Biblionrecensie. Tenslotte wordt deze recensie niet alleen gebruikt voor de bestelling van de bibliotheken, maar staat hij bij de meeste online boekhandels ook in de beschrijving. Van mijn voorgaande boeken waren de recensies redelijk, maar er waren wel altijd wat minder positieve opmerkingen, de ene keer wat meer dan de andere. Dat is niet erg, want daar leer je van, maar echt leuk is het natuurlijk niet, juist omdat die recensies overal gebruikt worden.
Dus toen ik het mailtje van mijn uitgever met als onderwerp 'biblionrecensie' binnen zag komen, kreeg ik het toch wel even benauwd. Maar dat was deze keer niet nodig. Wow, wat een positieve beoordeling! Ik ben er echt heel blij mee.
"Nadat ze vijf jaar geleden gescheiden is, besluit een jonge vrouw een frisse start te maken met haar cateringbedrijfje. Als kokkin wordt ze ingehuurd door een oude dame, die in haar landhuis in Frankrijk de kerstdagen met de familie wil doorbrengen. Tot haar verbazing is ook haar ex aanwezig en het duurt niet lang of er vinden vreemde gebeurtenissen plaats, die uitmonden in de dood van de oude dame. Toeval? Of moord? Spannend verhaal, waarbij de aandacht eigenlijk nergens verslapt en je blijft lezen omdat je de afloop wilt weten. Hoewel de gebeurtenissen soms wat ongeloofwaardig overkomen en nergens echt diep wordt ingegaan, roepen plot en sfeer herinneringen op aan de detectives van Agatha Christie. Lekker vakantieboek, voor een breed, voornamelijk vrouwelijk publiek. Normale druk. - Jochien Dantuma"
(Familiegeheimen ook lezen? Eerste hoofdstuk en bestelgegevens staan hier)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten