donderdag 5 april 2012

De stand van zaken

Na een behoorlijke radiostilte op alle sociale media en blogs, is het misschien wel handig om eerst eens te melden wat er zoal speelt in mijn (schrijvers)leven. Vandaar even een puntsgewijze update.
- mijn vierde boek, Familiegeheimen, komt heel binnenkort uit (data noemen mag ik niet, het een en ander is afhankelijk van de planning van de drukker en de snelheid waarmee het boek bij het Centraal Boekhuis terecht komt, maar deze maand moet lukken)
- mijn vijfde boek, Goede Hoop, komt in het najaar uit (meer informatie volgt)
- mijn proeflezers hebben mijn zesde boek (nog titelloos) net nagekeken, dus dat gaat binnenkort naar de uitgever. Ik hoop dat het nog een plekje in het fonds van voorjaar 2012 kan krijgen.
- binnenkort komt ook mijn eerste schriftroman bij Uitgeverij Marken uit. Een tweede ligt bij de redactie.
- verdere plannen: meer schriftromans schrijven en een nieuwe roman beginnen. Of mijn thrillermanuscript herschrijven. Of toch die chicklit nog eens onderhanden nemen. Plannen zat. Het zou fijn zijn als er meer uren in een dag zaten... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten