woensdag 7 september 2011

Een cuddleWat dit is? (behalve een heerlijk ochtendzonnetje en mijn lensdop, die ik er misschien beter af had kunnen croppen)
Dit, beste lezers, is een cuddle.

Eigenlijk niet meer dan een zak met een kraag, bedoeld om de kleinste weesjes warm te houden. Een perfect project voor als ik te moe ben om na te denken bij het breien, want na de kraag is het niets anders dan door breien tot de zak lang genoeg is.
Ik heb op dit moment geen echte baby's in mijn leven, maar ik heb mijn allereerste baby, Caroline, gevraagd voor model te spelen. Volgens mij ligt ze heerlijk zo.

 (disclaimer: ik denk dat een dergelijke slaapzak hier in Nederland niet binnen de veiligheidseisen valt, zeker niet als je het kind erin laat slapen zonder toezicht.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten