woensdag 31 augustus 2011

Nieuwe kussens

Hoewel ik probeer niet teveel te klagen en tussen de buien door naar buiten ga om zoveel mogelijk te genieten van het laatste restje zomer (hoe slecht die dan ook is), zijn er grenzen. En zondag werden die bereikt. Het was simpelweg te regenachtig om ook maar iets in de tuin te doen.
Daarom bracht ik eindelijk weer eens een paar uurtjes achter mijn naaimachine door.Ik ben al een tijdje ribfluwelen lappen aan het verzamelen (van de kringloop). Ik wist niet precies wat ik er mee wilde doen, maar ik heb iets met ribfluweel. Het herinnert me aan mijn jeugd, denk ik. Mijn vaders stoel (waarin ik als hij niet thuis was het liefst zat te lezen) was ermee bekleed.
Dus toen ik op zoek was naar een stofje om hoezen te maken voor de grote kussens die ik voor de bank gekocht had, leek het me leuk om iets te doen met dat ribfluweel.

Ik ben er erg blij mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten