woensdag 6 juli 2011

Uit de voorraad

Ik heb een behoorlijke voorraad lappen. Gekocht op de markt of bij de kringloop, sommigen gekregen van mensen die weten dat ik daar erg blij mee ben. Het is alleen zo jammer dat ik daar de laatste tijd zo weinig mee deed. Gelukkig is dat nu veranderd. Na de groene tas lijkt de inspiratie weer helemaal terug te zijn.
Dit is wat er over was van zo'n lap die al twee, misschien zelfs drie jaar in mijn kast lag.
Het was ongeveer anderhalve meter (iets minder denk ik) dik katoen met een grote print. Waarschijnlijk een paneel van een gordijn of iets dergelijks.

En dit is wat ik ervan maakte::: een enorme boodschappentas

(en dan bedoel ik ook echt enorm. Kijk maar, hier is hij met drie ordners erin en nog steeds ruimte voor meer):: een kleine boodschappen tas (maar toch groot genoeg voor een paar boeken)
:: en een grappig handtasje.


Alles ongevoerd en niet verstevigd, afgewerkt met de lockmachine. Supersnel en zo leuk om te doen! Niet dat ik zoveel tassen nodig heb, maar ik heb toch liever een voorraad tassen in mijn kast (die vinden uiteindelijk altijd wel een bestemming), dan een stapel ongebruikte lappen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi! Ik zag dat er iemand via jouw blog op de mijne gekomen was, en nieuwsgierig als ik ben kwam ik natuurlijk ook even bij jou kijken.

    Wat maak je leuke dingen, zeg!! Ik ga je blogjes lezen hoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @creadientje: Dank je wel! En wat leuk dat je me gevonden hebt. Zoals je ziet lees ik jouw blogjes ook. (ik heb alleen iets raars met reageren bij jou, dan kom ik ineens van een heel oud wordpress account - volgende keer nog eens proberen)

    BeantwoordenVerwijderen