woensdag 13 juli 2011

Een ander soort muts

Ik blijf met mutsen aan de gang. Gisteren maakte ik een theemuts.
Ik drink heel wat thee op een dag en ik heb niet echt moeite met koude (groene) thee. Ik zet dus gewoon 's ochtends vroeg een pot en drink die in de loop van de ochtend leeg (en herhaal dat 's middags en 's avonds). Ik vind theelichtjes lastig en ik verbruik veel te veel waxinelichtjes op manier. Maar de laatste tijd lijkt het wel of ik alleen maar koude thee drink.
Vandaar, een theemuts.
Ik heb een oude molton gebruikt als isolatie en dat werkt perfect. Bij de eerste test was mijn thee na twee uur nog bijna heet (in ieder geval goed warm).
En hij is nog omkeerbaar ook.Het enige probleem is nu te bedenken welke kant ik wil zien, want ik vind ze allebei even leuk. Misschien keer ik hem wel bij iedere pot thee om...

3 opmerkingen:

 1. Goed idee ! Kun je steeds opnieuw genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh leuk leuk wat een heerlijk crea blog heb je zeg! en ik zie dat ik je als eerste ga volgen wat leuk!!
  fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Yolanda: wat leuk dat je me gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen