donderdag 28 mei 2009

Nieuwe schoenen

  20090528 (3) (Small)
Dat krijg je als je met grote dochters gaat winkelen. Klagen dat je voeten pijn doen in de schoenen die je draagt, maar dat je niets anders hebt, resulteert in een resoluut: “Dan moet je nu maar meteen nieuwe schoenen gaan kopen.”  En ze had gelijk. Ik ben er erg blij mee.

Omdat ik nu eenmaal gefocust was op schoenen (dat gebeurt niet vaak), keek ik om me heen en zag ineens overal schoenen liggen, die allemaal hun eigen verhaal vertelden.Dochter 1. Er liggen altijd wel ergens schoenen die door één van de dochters zijn uitgeschopt en achtergelaten. Ik vermoed dat dit een tijdens-de-afwas-actie was.


 Dochter 2. Dol op ballet en nog altijd op les. En ik mag de elastiekjes aan haar schoenen naaien. Maar dat doe ik graag.


Dochter 3. Rechts haar oude schoenen, links de nieuwe. Mijn kleine meisje wordt nu echt groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten