woensdag 25 februari 2009

De schoonheid van een hele bos

20090225 (Small)

20090227 (1) (Small)

20090227 (2) (Small)

20090227 (Small)

Toen ik deze foto’s maakte, realiseerde ik me ineens dat ik een voorkeur heb voor details. Eén bloem tegelijk, nooit een hele bos. Ik was blijkbaar in een beschouwende bui, want daarna bedacht ik dat dat in het echte leven ook zo is. Ik wil me zo graag op één ding tegelijk richten. Maar dat kan niet, want zo zit het leven nu eenmaal niet in elkaar. Het leven is net een bos bloemen. Van alles doorelkaar (ook als het allemaal narcissen zijn – er is er geen één hetzelfde). Huishouden, kinderen, schrijven, bloggen, werken, alles hoort bij elkaar.

Misschien wordt het tijd om de schoonheid van een hele bos te gaan zien…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten