donderdag 11 september 2008

Boerderijquilt

In mijn blogvakantie heb ik mijn stoffenvoorraad opgeruimd. Ik had in mijn enthousiasme wel erg veel verzameld. Ik heb alles serieus bekeken en ik heb me niet alleen afgevraagd of ik het leuk vond (natuurlijk, anders had ik het niet gekocht!) maar ook of ik er echt iets mee zou gaan doen. Er is een behoorlijke stapel  naar de kringloop (terug)gegaan. Met twee stofjes had ik het moeilijk. Boerderijprint, kinderstofje. Waar zou ik dat voor kunnen gebruiken? Maar ik vond ze ook te leuk om weg te doen. Tot ik ze naast elkaar zag liggen en ik besefte dat het perfect was voor een quilt. Het vintage stofje had gaten. Ik heb daar zo omheen geknipt dat ik verschillende lossen plaatjes kreeg en dat daarna gecombineerd met een badstoffen lapje waarvan ik ook niet wist wat ik ermee moest.
Nu is het een quilt waarvan ik niet weet wat ik ermee moet doen. Maar ik heb wel veel plezier gehad bij het maken. En dat is ook niet onbelangrijk.

20080911b (Small)

20080911c (Small)

20080911a (Small)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten