zaterdag 20 oktober 2007

Het Grote Nieuws

Weten jullie nog, het nieuws dat ik nog niet mocht vertellen? Nu ik het contract getekend heb, mag het eindelijk de wijde wereld in.

Mijn boek wordt uitgegeven!

In November 2006 deed ik mee aan Nanowrimo, gewoon om te kijken of ik het nog kon, fictie schrijven. En toen ik klaar was (ruim binnen de tijd), vond ik dat het net een echt boek leek. Geen ingewikkeld verhaal, maar wel een gezellige familieroman. Dus stuurde ik het naar uitgeverij Ellessy.
Ooit stuurde ik daar al eens een manuscript heen van een thriller, dat helaas werd afgewezen (en terecht, ik zie in dat verhaal nu zoveel dingen die anders hadden gemoeten). In plaats van een standaardafwijzing kreeg ik een lange brief met aanwijzingen en tips. En de opmerking: “Blijf vooral schrijven, want je hebt talent!”
Omdat ik wist dat Ellessy nu ook romans uitgeeft, besloot ik er weer een kansje te wagen. En deze keer was het dus wel goed genoeg.
Het duurt nog wel even voor het uitkomt (waarschijnlijk eind 2008), maar het gaat wel echt gebeuren. Ik kan het bijna niet geloven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten