donderdag 30 augustus 2007

Aangehaakt

20070827pannelap-737923 20070830omavierkantjes-707830

Ik heb niet zulke goede herinneringen aan haken. Ik weet nog dat het op school tijdens de handwerkles (ja, ik ben oud) gedaan werd, maar ik mocht niet meedoen omdat ik linkshandig was en mijn lerares zei dat ze het me niet kon leren. Dus moest ik iets anders doen terwijl de rest van de klas een gezellige oranje/bruine (het was 1978) mocht haken. Mijn oma vond me zielig en heeft me met heel veel geduld stokjes leren haken, maar blijkbaar vond ik het toch niet zo leuk, want ik ben er destijds snel weer meegestopt.

Nu vond ik het boek “The happy hooker” van Debbie Stoller (niet te verwarren met dat andere boek met dezelfde titel) in de bibliotheek en besloot het toch nog eens te proberen. En warempel. Duidelijke tekeningen, goede aanwijzingen.

Ik haakte twee pannenlappen en stortte me daarna op de omavierkantjes (ook heel erg jaren ‘70). Die zijn verslavend leuk…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten